Jornades Participatives (VIDEO)

La veu de la comunitat educativa de Menorca va ser recollida en el PQFPP 2020-2024 mitjançant unes Jornades Participatives celebrades en el Camp d’Aprenentatge del Far de Cavalleria.

Els dies 27 i 28 de novembre de 2019 una àmplia representació del professorat de l’illa de Menorca es va concentrar en el Camp d’Aprenentatge del Far de Cavalleria per analizar i avaluar el Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020. El principal objectiu de les Jornades era recollir l’opinó dels docents de deferents nivells educatius i, alhora, aportar noves propostes per tal de millorar el nivell formatiu del professorat de l’illa. Tot això es va realitzar mitjançant dinàmiques cooperatives per tal de fomentar la participació de totes les persones assistents.

Totes les aportacions es van redactar en un document que fou enviat al Servei de Normalització Lingüística i Formació de les Illes Balears per tal de que aquest pugués incorporar totes les iniciatives sortides des de Menorca al nou Pla Quadriennal de Formació Permanente del Professorat 2020-2024.

El PQFPP 2020-2024 va ser publicat en el BOIB el passat 1 d’octubre de 2020. Si ho desitgeu el poder consultar clicant AQUÍ.

Clica sobre la Imatge i podrás veure el programa de les Jornades:

Clica aquí per veure totes les publicacions de la REVISTA DIGITAL