Canals de comunicació digitals família-escola (CEI Poriol)

Vanessa Picó, directora del CEI Poriol ens explica perquè van tenir la necessitat de crear canals de comunicació digitals per comunicar-se amb les famílies.

Aquest centre volia millorar la comunicació amb les famílies emprant eines digitals que garantissin un entorn segur per a l’alumnat i les seves famílies. A través d’una formació de 12 hores es va aconseguir una transferència per al centre creant un Google Site del centre que en un futur inclourà l’enllaç als diferents Googles Sites d’aula. A través d’aquesta formació les mestres i educadores han aconseguit, treballant cooperativament, prendre decisions sobre el contingut, disseny, finalitat del Site del centre. Amb l’experimentació d’enguany, han adquirit autonomia i confiança per poder crear cada una d’elles al curs vinent el seu propi Site d’aula que inclourà instruments de retroalimentació per a les famílies.

Clica aquí per veure el site del centre.

Clica aquí per veure totes les publicacions de la REVISTA DIGITAL