PDF Imprimeix

banc_recursosyoutubefb-logoicono-twitterpinterest-logo-2correu

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


 Convocatòries 2016/17

En aquesta secció trobareu informació sobre les convocatòries de les activitats formatives destinades al professorat (cursos, jornades...)La inscripció s'ha de realitzar a través del Portal del Personal i confirmar la vostra inscripció en cas de ser admesos dins els terminis corresponents.


Convocatòries de FdC, FeC i FiC

En aquesta secció trobareu les convocatòries de formació a centresLa inscripció s'ha de realitzar a través del Portal del Personal 


 Novetats i avisos  

REUNI_DE_REPRESENTANTS

 

Reunió de representants de centres 

28 Març a les 12h a la UIB.

Programes de formació dels centres vinculats als plans d'innovació pedagògica per la millora educativa dels centres per als cursos 2017-2018 i 2018-2019

 

Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de dia 22 de febrer de 2017 per la qual s’aproven les instruccions per al desenvolupament de programes de formació dels centres vinculats als plans d’innovació pedagògica per a la millora educativa dels centres per als cursos 2017-2018 i 2018-2019 assessorats pels centres de professorat de les Illes Balears.

El termini per presentar la sol·licitud i el programa de formació comença el 30 d’abril i finalitza el 15 de juny del 2017, per al programa formatiu del curs 2017-2018, i del 30 d’abril fins el 15 de juny de 2018, per al programa formatiu del curs 2018-2019.

Programa “Cap a la coeducació als centres educatius”

 

Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat i de la directora de l’Institut Balear de la Dona de dia 15 de febrer de 2017 per la qual es convoquen els centres docents sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments no universitaris de les Illes Balears a participar en el programa “Cap a la coeducació als centres educatius” per al curs 2017-2018.

Programes de formació i transferència en centres per al foment d'entorns col.laboratius d'aprenentatge

 

Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de dia 8 de febrer de 2017 per la qual s’aproven les instruccions per al desenvolupament de programes de formació i transferència en els centres per al foment d’entorns col·laboratius d’aprenentatge adreçats als centres docents de titularitat pública dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat durant el curs 2017-2018.

El termini per a la presentació de les sol.licituds comença el 30 de març i finalitza el 30 de maig de 2017.

Convocatòries per cobrir places de directors i d'assessors dels centres de professorat de les Illes Balears

 

 

form_icon_25603

MATERIAL CURS

Coordinadors de formació en centres

 

 

 

Logotip_innovacioformacio.cat

Nova web per difondre les bones pràctiques docents i formacions de professorat que s’estan duent a terme als centres educatius de les Illes Balears.  

 

FORMACIÓ DOCENTS SENSE ACCÉS AL PORTAL DE PERSONAL

DOCENTS SENSE ACCÉS AL PORTAL DE PERSONAL

Les persones amb titulació universitària (Interins amb menys de 30 dies de feina, persones que no estan dins de les llistes d'interins i no tenen accés al portal de personal) podran participar en les activitats formatives del CEP, tenint en compte el següent:

  • A les activitats formatives tenen prioritat els docents que estan en actiu.
  • Han de presentar al CEP de Menorca la següent documentació:
    • Primària. Original del títol de grau + original i fotocòpia del DNI
    • SecundàriaOriginal de la titulació del màster de formació del professorat + original i fotocòpia del DNI.

Desenvolupament_de_la_funci_directiva

CURS DE FORMACIÓ: Desenvolupament de la funció directiva

Estades_de_formaci_per_al_professorat_tcnic_dFP   

 

La Conselleria d'Educació i Universitat convoca estades de formació a empreses per al professorat de formació professional.

REUNI_REPRESENTATS_CENTRES  

Reunió de representants de centres del curs 2016/17.

Dia 4 OCTUBRE, a les 10h a la UIB.

novetats  

S’ha implantat un sistema per sol·licitar l'ús de les impressores 3D del CEP adquirides en un curs d'impressió 3D durant el curs 2014/15. Podeu accedir al sistema des de la web, pestanya RECURSOS > Impressora 3D.

L'objectiu és oferir aquests recursos a tots els centres de secundària per fer-ne un ús didàctic d’aquests dispositius.

 
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack